GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

3 instagrammable plekken in Rotterdam

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1561559539620{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}” offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_column_text]Rotterdam is een stad met vele gezichten; een grote havenstad, chique winkelstad, hippe uitgaansstad en groeiende kunstenaarsstad. Wij zijn van plan om de komende tijd alle mooie gezichten van Rotterdam toe te lichten. We beginnen met de Rotterdamse instagrammable spots!

We reposten een hoop prachtige foto’s van Rotterdam via ons Instagram account. Er zijn onwijs veel prachtige plekken in Rotterdam, maar welke plekken zijn nou echt de Rotterdamse instagrammable spots? Deze week behandelen we de meest bekende instagrammable spots, maar er zijn er natuurlijk veel meer.

1 | De Willemsbrug

Wat veel mensen niet weten is dat de huidige Willemsbrug eigenlijk de tweede Willemsbrug is. Hiervoor heeft er namelijk al een brug gelegen. De Willemsbrug is eigenlijk een beetje ondergewaardeerd. De Erasmusbrug is namelijk één van de boegbeelden van Rotterdam, terwijl het nog steeds een prachtig beeld is als je over de Maasboulevard rijdt en deze prachtige rode brug ziet liggen. Hiermee is hij dan volgens ons ook zeker Instagram waardig! Zeker een aanrader om s’avonds net onderaan de brug te gaan staan! Zo hebben wij onze laatste shoot ook onderaan deze brug gehouden.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”3647,3570″ img_size=”medium” onclick=”link_no”][vc_column_text]Credits: Emerald_vizion[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1561559539620{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}” offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_column_text]

2 | Kubuswoningen

Misschien wel één van de meest unieke huizenprojecten in Nederland, de Kubuswoningen. Veel toeristen denken dat de huizen neergezet zijn voor het toerisme en denken dus dat er geen mensen in wonen. Dit is zeker niet waar, er wonen namelijk gewoon mensen. Ook deze locatie is zeker instagrammable, door de opvallende vormen en felle gele kleur springt je foto er zeker uit. We zijn zeker van plan om deze locatie binnenkort te bezoeken om te shooten.

We zeggen vooral niet te hard dat deze kleurrijke verschijning eigenlijk is bedacht door een Amsterdammer…[/vc_column_text][vc_single_image image=”3650″ img_size=”medium”][vc_column_text]Credits: Adrian.prisca[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1561559539620{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}” offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_column_text]

3 | De Erasmusbrug

Zoals we bij de Willemsbrug vertelden, is de Erasmusbrug toch wel het icoon van Rotterdam. Toen we een beetje onderzoek gingen doen naar de Erasmusbrug, kwamen we erachter dat de brug pas in 1996 geopend is.

Feitje: De brug heeft 165 miljoen euro gekost!

Zeker met een prachtige herfstlucht als achtergrond kan je een kiekje voor je Instagram maken met de Erasmusbrug op de achtergrond. Het maakt niet eens uit of je nou op, naast, voor of achter de brug staat. Het blijft een unieke plek! Dit jaar hebben wij voor het eerst hier een fotoshoot gehad.

“De Erasmusbrug is een van spectaculairste bruggen ter wereld.” – USA Today

Naast deze drie mooie plekken zijn er natuurlijk nog veel meer mooie Instagrammable spots te vinden in de mooiste rotstad die er is. Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in een comment hieronder![/vc_column_text][vc_column_text]Credits: bandito_photos[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”3669,3574″ img_size=”medium” onclick=”link_no”][vc_btn title=”Download gratis wallpapers” style=”custom” custom_background=”#333333″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” link=”url:https%3A%2F%2Fzerotenshop.nl%2Frotterdam-wallpapers%2F|title:Rotterdam%20Wallpapers||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]Rotterdam is een stad met vele gezichten; een grote havenstad, chique winkelstad, hippe uitgaansstad en groeiende kunstenaarsstad. Wij zijn van plan om de komende tijd alle mooie gezichten van Rotterdam toe te lichten. We beginnen met de Rotterdamse instagrammable spots!

 

We reposten een hoop prachtige foto’s van Rotterdam via ons Instagram account. Er zijn onwijs veel prachtige plekken in Rotterdam, maar welke plekken zijn nou echt de Rotterdamse instagrammable spots? Deze week behandelen we de meest bekende instagrammable spots, maar er zijn er natuurlijk veel meer.

1 | De willemsbrug

Wat veel mensen niet weten is dat de huidige Willemsbrug eigenlijk de tweede Willemsbrug is. Hiervoor heeft er namelijk al een brug gelegen. De Willemsbrug is eigenlijk een beetje ondergewaardeerd. De Erasmusbrug is namelijk één van de boegbeelden van Rotterdam, terwijl het nog steeds een prachtig beeld is als je over de Maasboulevard rijdt en deze prachtige rode brug ziet liggen. Hiermee is hij dan volgens ons ook zeker Instagram waardig! Zeker een aanrader om s’avonds net onderaan de brug te gaan staan! Zo hebben wij onze laatste shoot ook onderaan deze brug gehouden.

 

Credits: Emerald_vizion

 

 

 

2 | Kubuswoningen

Misschien wel één van de meest unieke huizenprojecten in Nederland, de Kubuswoningen. Veel toeristen denken dat de huizen neergezet zijn voor het toerisme en denken dus dat er geen mensen in wonen. Dit is zeker niet waar, er woning namelijk gewoon mensen. Ook deze locatie is zeker instagrammable, door de opvallende vormen en felle gele kleur springt je foto er zeker uit. We zijn zeker van plan om deze locatie binnenkort te bezoeken om te shooten.

 

We zeggen vooral niet te hard dat deze kleurrijke verschijning eigenlijk is bedacht door een Amsterdammer…

 

 

 

Credits: Adrian.prisca

 

 

 

 

 

 

3 | De Erasmusbrug

Zoals we bij de Willemsbrug vertelden, is de Erasmusbrug toch wel het icoon van Rotterdam. Toen we een beetje onderzoek gingen doen naar de Erasmusbrug, kwamen we erachter dat de brug pas in 1996 geopend is.

Feitje: De brug heeft 165 miljoen euro gekost!

Zeker met een prachtige herfstlucht als achtergrond kan je een kiekje voor je Instagram maken met de Erasmusbrug op de achtergrond. Het maakt niet eens uit of je nou op, naast, voor of achter de brug staat. Het blijft een unieke plek! Dit jaar hebben wij voor het eerst hier een fotoshoot gehad.

“De Erasmusbrug is een van spectaculairste bruggen ter wereld.” – USA Today

Credits: bandito_photos

 

Naast deze drie mooie plekken zijn er natuurlijk nog veel meer mooie Instagrammable spots te vinden in de mooiste rotstad die er is. Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in een comment hieronder![/vc_column_text][vc_btn title=”Download gratis wallpapers” style=”custom” custom_background=”#333333″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” link=”url:https%3A%2F%2Fzerotenshop.nl%2Frotterdam-wallpapers%2F|title:Rotterdam%20Wallpapers||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Een Instagram foto kan natuurlijk niet een ZTC item missen!”][amely_product_carousel data_source=”categories” number=”8″ columns=”3″ product_cat_slugs=”t-shirts”][/vc_column][/vc_row]

Bericht delen:

Gerelateerde berichten