GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Wat te doen in Rotterdam deze zomer?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De zomer is er weer! Het wordt weer lekker weer en we krijgen weer zin om naar buiten te gaan. Dat is mooi, want het vieze weer kwam onze strot intussen helemaal uit! In Rotterdam is er deze zomer genoeg te doen met veel uiteenlopende feesten en festivals. Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat je de vetste festivals in Rotterdam niet hoeft te missen.

In juli zijn er al een aantal leuke evenementen die we kort hebben toegelicht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”7346″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]Rotterdamse Kost – 5-7 juli – Euromast park

Kom slurpen, schranzen, kanen en knagen bij de leukste Rotterdamse restaurants. Tickets zijn te koop op https://rotterdamsekost.nl/tickets/ en zijn een tientje per stuk.

“GEEN MOEILIJK GEDOE MET EARLY BIRDS, GEKKE FRATSEN OF ANDER GEZEIK. GEWOON EEN TIENTJE* VOOR HET LEUKSTE WEEKEND VAN DEZE ZOMER. PUNT.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_single_image image=”7346″ img_size=”medium”][vc_column_text]Rotterdamse Kost – 5-7 juli – Euromast park

Kom slurpen, schranzen, kanen en knagen bij de leukste Rotterdamse restaurants. Tickets zijn te koop op https://rotterdamsekost.nl/tickets/ en zijn een tientje per stuk.

“GEEN MOEILIJK GEDOE MET EARLY BIRDS, GEKKE FRATSEN OF ANDER GEZEIK. GEWOON EEN TIENTJE* VOOR HET LEUKSTE WEEKEND VAN DEZE ZOMER. PUNT.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]Expedition Festival – 6 juli – Vroesenpark

De editie van dit jaar is in het Vroesenpark. Het festival gaat terug naar hoe het is begonnen: met een line-up vol met house en technohelden.

https://www.expeditionfestival.nl/

Tickets zijn nu nog te koop voor €38,89 per stuk.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”7350″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_single_image image=”7350″ img_size=”medium”][vc_column_text]Expedition Festival – 6 juli – Vroesenpark

De editie van dit jaar is in het Vroesenpark. Het festival gaat terug naar hoe het is begonnen: met een line-up vol met house en technohelden.

https://www.expeditionfestival.nl/

Tickets zijn nu nog te koop voor €38,89 per stuk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”7345″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]Eendracht festival – 18 juli – Eendrachtsplein

Dit festival presenteert al het mooie dat Rotterdam te bieden heeft! Naast een uitgebreide line-up vindt de organisatie het leuk om samen te werken met iedereen die Rotterdam mooier en leuker wil maken. Het festival is gratis.

http://eendrachtfestival.nl/

Natuurlijk zijn er veel meer leuke evenementen in Rotterdam deze zomer.

Hieronder hebben we er een aantal opgesomd.

 • Crazy Sexy Cool festival – 3 aug
 • Blijdorp festival – 10 aug
 • Pleinbioscoop Rotterdam – 7 tot 25 aug
 • Rotterdam Rave Festival – 17 aug
 • Tik tak festival – 21 september
 • A day at the park – 21 sept

Naar welke evenementen ga jij deze zomer?  Comment hieronder en laat het ons weten![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_single_image image=”7345″ img_size=”medium”][vc_column_text]Eendracht festival – 18 juli – Eendrachtsplein

Dit festival presenteert al het mooie dat Rotterdam te bieden heeft! Naast een uitgebreide line-up vindt de organisatie het leuk om samen te werken met iedereen die Rotterdam mooier en leuker wil maken. Het festival is gratis.

http://eendrachtfestival.nl/

Natuurlijk zijn er veel meer leuke evenementen in Rotterdam deze zomer.

Hieronder hebben we er een aantal opgesomd.

 • Crazy Sexy Cool festival – 3 aug
 • Blijdorp festival – 10 aug
 • Pleinbioscoop Rotterdam – 7 tot 25 aug
 • Rotterdam Rave Festival – 17 aug
 • Tik tak festival – 21 september
 • A day at the park – 21 sept

Naar welke evenementen ga jij deze zomer?  Comment hieronder en laat het ons weten![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][amely_product image=”7747″ title=”Vendetta summer outfit” price=”84,99″ link=”url:https%3A%2F%2Fzerotenshop.nl%2Fproduct%2Fzeroten-city-summer-outfit%2F|title:ZeroTen%20City%20summer%20outfit||” el_class=”bodyblog”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Bericht delen:

Gerelateerde berichten