GRATIS BEZORGD VANAF ‚ā¨100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Er zijn zoveel leuke plekken in Rotterdam dat we er bijna een boek over kunnen schrijven. Toch hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk leuke plekjes te vinden en te benoemen wat deze plekken nou zo mooi en uniek maken. Laat ons zeker onderin in de reacties weten welke plekken we zeker nog moeten toevoegen en of je er iets aan gehad hebt!

Standaard hotspots Rotterdam

Veel mensen zijn al bekend met de standaard plekken die je bezocht moet hebben in Rotterdam, zo hebben we eerder wat over de Instagram plekken van Rotterdam verteld. Toch voor de nieuwelingen in Rotterdam hierbij een lijstje:

De Coolsingel

Zeker in de winter is dit een must go plek! De bomen zijn altijd prachtig versierd met lichtjes en wanneer je een wandeling vanaf het Hofplein naar de Koopgoot maakt kan je je wandeling eindigen bij het lichtjes festijn van De Beijenkorf en de Koopgoot.

Rotterdam Centraal

Onder de Rotterdammers staat hij ook wel bekend als de Kapsalon. Dit gebouw blijft toch een uniek meesterwerkje en ook weer in de winter zie je hier prachtige lichtjes en uiteraard de gigantische kerstboom van Coolblue.

De Euromast

Misschien wel het meest bekende gebouw van Rotterdam waar de meeste Rotterdammers zelf nog niet eens op geweest zijn ūü§£. Toch is dit wel √©√©n van meest bekende en mooiste hotspots van Rotterdam. Zeker een aanrader om eens heerlijk met je geliefde te brunchen of dineren.

De Markthal

Het gebouw waar de meningen heel erg verdeeld over zijn, de één vindt het geweldig en voor de ander mag het zo snel mogelijk afgebroken worden. Mocht je De Markthal nog nooit bezocht hebben is het toch wel een must om eens gezien te hebben.

Unieke plekken Rotterdam

De meeste bezoekers zullen al gauw naar bovenstaande plekken gaan maar er zijn zoveel meer plekken in Rotterdam die je moet hebben gezien.

Delfshaven

Mocht je toch iets van het oude Rotterdam willen zien dan is Delfshaven de aangewezen locatie! Hier is van alles te vinden voor een leuk middagje weg. Schattige huisjes langs de haven met leuke bootjes die vaak s’avonds verlicht zijn.

Als je Delfshaven een beetje doorloopt vindt je verschillende heerlijke eetgelegenheden van alle culturen en smaken! En op zaterdag is er een gezellig markt te vinden op de Grote Visserń≥straat, hier is het meest lekkere fruit voor een prikkie te vinden.

Nhow

Veel mensen denken dat het Nhow enkel een hotel is maar er is wel degelijk een Bar die voor iedereen te bezoeken is. Dit is Gastrobar ELVY. Uiteraard ben je iets meer kwijt dan je gewend bent maar dit is het meer dan waard als je het uitzicht ziet vanaf het terras in de zomer of in de winter door de gigantische ramen. In de zomer is het met lekker weer heel goed te doen qua drukte in de middag op een doordeweekse dag. Leuk voor een date, zakelijke afspraak of om lekker te borrelen.

Aloha bar

Zeker voor ons was het Tropicana echt geweldig in onze jeugd toen het een subtropisch zwemparadijs was. Hier kwam jammer genoeg een einde aan en het pand heeft jaren leeg gestaan. Een aantal jaar geleden hebben ondernemers het initiatief genomen om het Tropicana weer nieuw leven in te blazen. Zo zitten er verschillende start-ups maar ook de gezellige Aloha bar. In de zomer is dit de perfecte plek om heerlijk van een biertje te genieten in het zonnetje. Daarnaast serveren ze heerlijke gerechten en kan je tijdens het eten weer even genieten van de nostalgie van het Tropicana.

De Nesserdijk

Deze hotspot is toch echt een persoonlijk favoriet aangezien het echt jeugdherinneringen oproept. Zoek de Nesserdijk maar eens op op google maps en je zal aan deze dijk een parkeerplaats vinden met bankjes en een strandje. Wat hier s’avonds gebeurt willen we denk ik niet allemaal weten maar het uitzicht is daarentegen uniek! Als je namelijk naar links kijkt, zie je de kuip en de Essalam moskee. Kijk je dan iets meer naar rechts dan zie je de gigantische skyline van Rotterdam. Zeker een aanrader om hier eens s’avonds langs te rijden!

 

Heb jij nou nog meer leuke plekken die je met ons wil delen? Laat het hieronder weten en we voegen ze toe!

 

 

Bericht delen:

Gerelateerde berichten