GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Beste Hip Hop & Urban artiesten uit Rotterdam

Beste artiesten uit 010

ZeroTen City staat voor de kunst en cultuur uit regio 010. De urban-cultuur is in 010 groot en invloedrijk. Er zijn verschillende grote artiesten afkomstig uit regio Rotterdam en ieder jaar komen er weer een aantal talenten bij.

ZeroTen City wil deze cultuur graag naar voren brengen. Wij hebben een Spotify afspeellijst gecreëerd met artiesten uit Rotterdam en regio, zoals Vlaardingen, Schiedam, Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis etc, en natuurlijk Rotterdam zelf (zoals Crooswijk, IJsselmonde etc.)

Catch de vibes uit Rotterdam en regio. 010 kent veel opkomende talenten als: Jack, ADF Samski en El Nasu. Daarnaast kent regio ook gevestigde namen als Hef, Kevin en Ronnie Flex. Luister onze afspeellijst hier:Klik hier en bekijk welke artiesten ons merk hebben gedragen

Welke artiesten moeten er nog meer in de lijst? Deel het hieronder!

Bericht delen:

Gerelateerde berichten