GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Entrepotgebouw Rotterdam, nieuwe thuishaven ZeroTen City

Na een lange tijd gevestigd te zijn in het net niet Rotterdam (Capelle aan den IJssel) is ZeroTen City nu verhuisd naar hartje Rotterdam. En ook nog eens naar een gebouw met veel geschiedenis. Het Entrepotgebouw.

Geschiedenis Entrepotgebouw Rotterdam

Het Entrepotgebouw Rotterdam was in haar begin jaren, één van de modernste pakhuizen (zelfs ter wereld). Met hydraulische kranen, een eigen haven en zelfs een spoorlijn was ze uniek in haar soort! Het gebouw is neergezet in 1879 en dus ook uniek door het overleven van de tweede wereldoorlog. Toen het gebouw neergezet werd was Rotterdam nog lang niet een grootmacht binnen te havens. Mede door het moderne Entrepotgebouw is het Rotterdam gelukt om één van de grootste spelers ter wereld te worden. Het is een eer voor ZeroTen City om zich in een gebouw te vestigen dat bijgedragen heeft aan de bouw van deze prachtige stad. We zullen keihard ons best doen om ook ons steentje bij te dragen aan deze stad vanuit het Entrepotgebouw.

Wat gaat ZeroTen City de komende jaren doen?

Zoals veel mensen mogelijk al weten zijn we sinds dit jaar met steeds meer initiatieven gekomen om wat terug te doen voor deze stad. Denk hierbij aan het steunen van goede doelen, leuke actie’s organiseren voor Rotterdammers en Rotterdamse locaties. Denk bij deze actie’s aan de Valentijnsactie voor het Sophia Kinderziekenhuis, het mooiste gebouw van Rotterdam en de Rotterdamse wallpapers. We mogen hierbij ook bekendmaken dat we vanaf maart starten met de verkiezing tot de mooiste club van Rotterdam (Stay Tuned).

 

Bericht delen:

Gerelateerde berichten