GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Mooiste club 2020: Villa Thalia

Mooiste club van rotterdam 2020

Vorig jaar hebben we met het mooiste gebouw van Rotterdam in het licht gezegd. Dit jaar heeft de horeca het zwaar, dus hebben we ervoor gekozen om dit jaar eerst eens de horeca te belichten. Dit jaar konden onze volgers hun lievelingsclub helpen aan de prijs ‘Mooiste gebouw van Rotterdam 2020’. 

Vorig week vrijdag was het dan eindelijk zo ver, we mochten de winnaar bekend maken. We hebben vrijdag dan ook direct de beker afgeleverd bij de winnaar, namelijk…

Villa Thalia.

Nogmaals gefeliciteerd namens het team van ZeroTen City. Het was leuk om bij jullie langs te komen in jullie dochterbedrijf Café Beurs en even een glaasje champagne op de prijs te drinken. DJ Steff de la Funk liet ons vervolgens wat meer zien over de achtergrond van Villa Thalia. Villa Thalia was namelijk voorheen helemaal geen club, maar een bioscoop. Aan de zijkant van Café Beurs is hiervan een foto met uitleg te zien.

Op dat zelfde moment was het team van Beurs bezig met het opbouwen van het terras en de voorbereidingen om binnen veilig te kunnen borrelen/eten. Het was bijzonder om te zien hoe het team hiermee omging. In Rotterdam laten we ons niet benadelen door een pandemie, nog steeds blijven we niet lullen, maar poetsen.

De volgende gelegenheden waren genomineerd: Annabel, Villa Thalia, Café Beurs, 1NUL8, Apres Ski Hut, Rotown, Now&Wow, Toffler, Super Disco en De Witte Aap.

 

Bericht delen:

Gerelateerde berichten