Hét Rotterdamse kledingmerk! | Shop nu met 10% zomerkorting met de code: zomer10

Wat kan je met de Rotterdampas?

Alle rotterdammers kennen de Rotterdampas wel maar wat kan je er nou eigenlijk mee? Is het eigenlijk echt wel zo voordelig zoals veel mensen zeggen? We hebben het één en ander uitgezocht en hopen dat je wat hebt aan onderstaande antwoorden!

Rotterdampas aanvragen

Hoe vraag je nou een Rotterdampas aan? Dit is eigenlijk heel simpel, je krijgt soms zelfs korting als je uit één van de volgende gemeenten komt: Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Delft, Gouda, Lansingerland, Maassluis, Pijnacker-Nootdorp, Schiedam, Vlaardingen, Waddinxveen, Zuidplas, Nissewaard. Je kan dit vinden op rotterdampas.nl, hier is het standaard tarief 60 euro. Bekijk zeker de site even, mogelijk heb je recht op een reductietarief.

Rotterdampas Pathé

Veel mensen weten niet dat ze korting krijgen bij de Pathé op vertoon van een geldige Rotterdampas. Sterker nog, je mag zelf één keer gratis naar de film! Let wel op dat dit enkel geldig is bij de Pathé Schouwburgplein en Pathé De Kuip.

Rotterdampas Blijdorp

Wij wisten ook niet dat de Rotterdampas ook te gebruiken is bij Diergaarde Blijdorp. Je kan hem op twee manieren gebruiken, afhankelijk van het aantal keren dat je de dierentuin wilt bezoeken. Je kan of 1 keer voor slechts 5 euro naar binnen of je kan een abonnement voor 50% krijgen. Je kan dan voor slechts 41,50 een heel jaar gratis naar Diergaarde Blijdorp.

Rotterdampas Student

Je gaat vast als student wel eens naar de bioscoop? Wacht heel even met het kopen van een kaartje, je kan namelijk voor slechts 12,50 een Rotterdampas aanvragen. Vervolgens kan je gelijk gratis naar de Pathé. Wat een topdeal! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je collegekaart of inschrijfbewijs van je studie.

Rotterdampas acties

Wat wij zo leuk vinden aan de Rotterdampas is het feit dat er zo ontzettend veel leuke acties zijn. Zeker na wat onderzoek kwamen we erachter dat je zelfs korting krijgt op alledaagse dingen zoals eerder genoemde bioscoop bezoekjes. Daarnaast zorgt het gigantische aanbod er ook voor dat je af en toe dingen kan doen die normaal nooit zou doen. Simpelweg doordat je zoveel dingen kan doen in Rotterdam zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daar is de Rotterdampas een leuke oplossing voor.

Leuke actie gevonden?

Heb je een leuke actie gevonden die andere lezers ook moeten weten? Laat dit dan in de reacties weten!

Bericht delen:

Gerelateerde berichten