GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

ZeroTen City steunt Feyenoord met een mooi spandoek

fsv de feijenoorder maakt prachtig spandoek voor zeroten city

Het coronavirus heeft ook het voetbal in zijn greep, ook in Rotterdam-Zuid. Helaas zijn de tribunes leeg en het stadion vol krijgen met supporters gaat helaas nog wel even duren. Daarom is FSV De Feijenoorder samen met FRFC1908 en met steun van FR12, Cabras Feliz, De Noordzijde en diverse supportersgeledingen op woensdag 18 november een spandoekenactie gestart om op een andere, unieke manier het stadion vol te krijgen! Met als ultieme doel om 47.212 Kuipstoeltjes vol te krijgen met spandoeken vol met aanmoedigingen. Ook ZeroTen City heeft inmiddels een spandoek in De Kuip aangekocht, goed voor 60 stoeltjes.

Samen met Lennard Montizaan mochten we vorige week een uniek kijkje nemen in het prachtige Feyenoord Stadion, die nu naar onze mening toch wel erg kil en leeg is. Gelukkig is de hele Kuip vol gelegd met unieke, liefdevolle, hartverwarmende, 020-uitdagende spandoeken. Ook wij mogen er nu tussen liggen met een groot Vendetta logo in het midden. Hopelijk komt vakkie PP in de komende wedstrijden nog in beeld.

Steun Feyenoord
Om de ploeg een steuntje in de rug te geven zijn we begonnen om het stadion vol te leggen met spandoeken. Met als doel om ieder stoeltje dat leeg is te bedekken. Op die spandoeken komen Feyenoord gerelateerde boodschappen ter ondersteuning van het elftal. Jij kunt hierbij helpen en de afmeting van het doek bepaal je zelf. Voor ieder spandoek dat jouw stoeltje bedekt betaal je €5,-. Dit betekent dat jij met je familie, kameraden of je werk zelf de boodschap én de grootte van het doek bepaalt! Een deel van de opbrengst gaat naar de club, een toekomstige grote sfeeractie en het materiaal om de spandoeken te maken.

Klik hier en steun de club ook!

fsv de feijenoorder maakt prachtig spandoek voor zeroten city 1fsv de feijenoorder maakt prachtig spandoek voor zeroten city 2 

 

 

 

 

 

 

Bericht delen:

Gerelateerde berichten