GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Leukste telefoon hoesjes van Rotterdam!

Er zijn allemaal verschillende telefoon hoesjes op dit moment te koop maar toch wil iedereen toch wel het mooiste telefoon hoesje hebben dat bij hem/haar past. Er zijn dan ook genoeg telefoon hoesjes op de markt in de sfeer van Rotterdam maar wat zijn nou de mooiste Rotterdamse telefoon hoesjes? In dit artikel hebben we een greep uit onze telefoon hoesjes genomen en de betekenis erachter benoemd.

Facta non verba telefoonhoesje

Facta non verba staat voor “Geen woorden maar daden”. De oplettende lezers zien dat het rood/wit geïnspireerd is op de kleuren van Feyenoord. Het blauw staat voor het water dat door de Maas loopt. Het telefoonhoesje is beschikbaar voor verschillende telefoons en is van een super kwaliteit gemaakt.
Bekijk hier het telefoonhoesje.

 

Telefoonhoesje 010

Uiteraard geïnspireerd op het net nummer van Rotterdam is het telefoonhoesje “010” gemaakt. Dit telefoonhoesje is beschikbaar voor verschillende merken waaronder Iphone en Samsung. De Combinatie van wit en zwart maakt het een heel strak ontwerp. De kleur wit en zwart op een telefoonhoesje blijft ook het langs mooi bij het veelvoudig gebruik van je telefoon.
Bekijk hier het telefoonhoesje.

 

From dust to glory telefoonhoesje

Het telefoonhoesje “From dust to glory” heeft meerdere betekenissen. Allereerst natuurlijk de wederopbouw van Rotterdam. We zijn als stad letterlijk van een hoop stof naar een gigantische mooie en moderne stad gegaan, waar genoeg toeristen elk jaar zich verbazen over de architectuur en cultuur. Daarnaast hebben we als stad afgelopen tijd tijdens de corona crisis natuurlijk ook een klap gehad, wat hierin wel centraal stond was dat we het met z’n allen deden. Er waren genoeg mensen die een initiatief gestart hebben om elkaar door de crisis heen te helpen.
Bekijk hier het telefoonhoesje.

Vendetta telefoonhoesje

Het vendetta masker staat simpelweg voor “Eenheid”, we zijn er voor elkaar en samen staan we sterk! Dit masker is heel kenmerkend voor Rotterdam, er zijn weinig steden met zoveel verschillende culturen die ook nog eens zo dicht met elkaar samen leven.  Dit is zeker iets waar we trots op mogen zijn. Wat er ook gebeurd, we staan altijd samen sterk. Dat is dan ook het vendetta masker, het maakt niet uit wie achter het masker zit. Alle mensen bij elkaar is wat Rotterdam zo mooi maakt.
Bekijk hier het telefoonhoesje.

 

De hef telefoonhoesje

Iedereen uit Rotterdam kent deze iconische brug natuurlijk wel. De Hef is één van de weinige bruggen die nog is blijven staan na het bombardement. Zeker daarom is het een prachtig element uit onze skyline. Zodra je in het donker over de maasboulevard rijdt dan zie je de prachtige moderne skyline met daarin één van de weinige historische elementen en dat is de hef! Nu is de hef ook verwerkt op dit telefoonhoesje.
Bekijk hier het telefoonhoesje.

 

 

 

 

 

Bericht delen:

Gerelateerde berichten