GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Kleding haven Rotterdam!

Kleding haven Rotterdam

De trots van Rotterdam, onze prachtige haven! Een inkomsten voor vele van ons en vooral ook een reden waarom we wereld bekend zijn. Onze haven heeft nooit zo groot kunnen worden door het harde werken van onze havenmedewerkers. Wat veel mensen niet weten is dat het wapen van Rotterdam nu “Sterker door strijd” bevat maar voor de tweede wereld oorlog was dit “Navigare necesse est”. Dit staat voor “Varen is noodzakelijk”, en dit is natuurlijk nog steeds van toepassing in het moderne Rotterdam. In dit artikel leggen wat leuke weetjes over de Rotterdamse haven voor en stellen we je voor aan de nieuwe collectie die bestaat uit kleding over de haven van Rotterdam.

Wanneer is de haven van Rotterdam ontstaan?

De haven van Rotterdams is vanuit een heel klein dorpje ontstaan. Dit dorpje lag aan zee, precies op de plak waar ze een dam hadden gebouwd dit vervolgens overliep naar de Rotte! Zoals je misschien wel doorhebt, is hier de naam Rotterdam ontstaan. Dit alles is rond 1250 begonnen. Bij deze dam werden ladingen van zeescheppen overgezet op rivierschepen. Eigenlijk deels nog de toepassing die de haven nu nog steeds heeft.

Het ontstaan van het Rotterdamse havenbedrijf

Misschien wel één van de meest bekende bedrijven van Rotterdam, het Rotterdamse havenbedrijf. In 1932 is het Rotterdamse havenbedrijf opgericht zoals we het nu kennen.

Collectie Navigare Necesse Est!

We hebben speciaal als eerbetoon aan de Rotterdamse haven en alle havenarbeiders een nieuwe collectie opgezet. De Navigarre Necesse Est collectie. Het mooie van deze collectie is de manier waarop de quote subtiel teruggebracht wordt in de onderwerpen. Zo bestaat de collectie uit, Badlakens, swimshorts, t-shirts en hoodies. Bekijk nu hier de collectie!

Bericht delen:

Gerelateerde berichten