GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

De leukste Feyenoord accessoires

Ben jij helemaal gek van Feyenoord of wil je iemand verassen die alleen maar aan Feyenoord kan denken? Dan is het leuk om Feyenoord accessoires bij je te hebben of als cadeau te geven! In dit artikel hebben we een opsomming gemaakt van de leukste accessoires van Feyenoord.

Mondkapjes van Feyenoord

De coronacrisis lijkt zo goed als ten einde maar toch worden de mondkapjes nog steeds besteld. Zeker in de winter is het fijn om een mondkapje te dragen op bijvoorbeeld de scooter of op de fiets. Uiteraard is ook nog steeds verplicht in sommige landen. Ben je dus nog op zoek naar stijlvol mondkapje waarmee je de trots voor Feyenoord uitdraagt? Bestel hem dan hier.

Feyenoord Telefoonhoesjes

Ben je op zoek naar een mooi telefoonhoesje maar niet zo cliché met simpelweg het Feyenoord logo? ZeroTen City heeft verschillende telefoonhoesjes ontworpen waarmee je sowieso opvalt als je telefoon op tafel ligt en je ook nog eens je trots voor Feyenoord kan uitdragen. Verder hebben we ook nog eens echte Rotterdamse telefoonhoesjes. Bekijk hier alle hoesjes.

Feyenoord strandlakens

Nog even wachten en het begint weer mooier weer te worden. Uiteraard kan je nu ook al gewoon naar een heerlijk warm land gaan. Maar je wilt natuurlijk niet met een standaard handdoek daar gaan liggen. Daarom hebben we verschillende handdoeken ontwerpen met een Feyenoord en een Rotterdam ontwerp. Bekijk zelf eens al onze handdoeken via deze link.

Feyenoord shoulderbag

Ga je naar een wedstrijd? Dan wil je natuurlijk een makkelijke plek voor je telefoon en portemonnee hebben. Onze shoulderbag heeft verschillende vakjes voor je spullen. Zo kan je makkelijk alles opbergen en ook alles weer vinden. Iedereen heeft er natuurlijk een hekel aan als je niks meer terug kan vinden in je tas.

Wil je al onze accessoires zien? Bekijk dan onze Feyenoord accessoires pagina.

Bericht delen:

Gerelateerde berichten