GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Feyenoord vol vertrouwen voor thuiswedstrijd tegen Lazio

Feyenoord staat voor een cruciale thuiswedstrijd tegen SS Lazio in de Champions League. De Rotterdammers staan op drie punten, terwijl Lazio en Atlético Madrid beide vier punten hebben. Een overwinning is dus noodzakelijk om niet op vier punten achterstand te komen.

Arne Slot: “We hebben de kwaliteit om te winnen”

Arne Slot is er vertrouwen in dat zijn ploeg de klus kan klaren. “We hebben een goed team en we spelen thuis”, aldus de trainer. “We hebben al laten zien dat we in Europa kunnen winnen, dus ik ben ervan overtuigd dat we dit ook vanavond kunnen doen.”

Slot is vooral tevreden over de manier waarop Feyenoord de laatste weken heeft gespeeld. “We hebben een aantal goede wedstrijden gespeeld”, aldus de trainer. “We hebben laten zien dat we kunnen voetballen en dat we kansen kunnen creëren. Ik ben ervan overtuigd dat we dat ook vanavond kunnen doen.”

Lazio is een geduchte tegenstander

Lazio is een geduchte tegenstander, maar Slot is niet bang. “Ze zijn een goed team, maar we hebben ook de kwaliteit om te winnen”, aldus de trainer. “We moeten goed uitkijken voor hun counters, maar we hebben ook onze eigen kwaliteiten. We willen het spel maken en we willen kansen creëren.”

Feyenoord wil zich revancheren

Feyenoord heeft nog een appeltje te schillen met Lazio. In de eerste ontmoeting in Rome verloor Feyenoord met 1-0. Slot wil zich revancheren voor die nederlaag. “We willen laten zien dat we beter zijn dan Lazio”, aldus de trainer. “We willen de wedstrijd winnen en een stap zetten richting de volgende ronde.”

Waarom we gaan winnen

  • Feyenoord heeft een goed team en speelt thuis.
  • De Rotterdammers hebben al laten zien dat ze in Europa kunnen winnen.
  • Lazio is een geduchte tegenstander, maar Feyenoord heeft ook de kwaliteit om te winnen.
  • Wij beschikken over Santiago Giménez

Conclusie

Feyenoord heeft alle kansen om de wedstrijd tegen Lazio te winnen. De Rotterdammers hebben een goed team, spelen thuis en zijn gemotiveerd om de klus te klaren. Een overwinning zou een belangrijke stap zijn in de strijd om een plek in de volgende ronde van de Champions League.

Bericht delen:

Gerelateerde berichten