GRATIS BEZORGD VANAF €100
BEDACHT & GEMAAKT IN 010
GRATIS RETOURNEREN

Feyenoord bril: 3 redenen waarom we alsnog de Champions League kan overwinteren

Het is weer zo ver, we doen weer mee met de Champions League. Wat zou het toch prachtig zijn als we overwinteren en een paar van die joekels van clubs uit Europa in eigen Kuip verslaan. In deze blog doen we even lekker een overdreven, positieve Feyenoord bril op en zetten we een aantal redenen uitteen waarom Feyenoord gewoon door de groepsfase heen komt en vervolgens in de knock-out fase terecht komt. Verder is ZeroTen City totaal niet partijdig natuurlijk, hoe kom je daar bij?

Het puntenverschil is klein

Allereerst, en misschien ook wel het belangrijkst, het puntenverschil is nihil. Feyenoord staat namelijk één punt achter Lazio en twee achter Atlético Madrid. Elke misstap van iedere andere club is dus cruciaal, wat zou het bijvoorbeeld toch goed uitkomen als Lazio en Atlético gelijk tegen elkaar spelen. Dat scheelt ff twee punten voor beide clubs.

Voor Feyenoord is de missie duidelijk, alles winnen. Uiteraard is dat makkelijker gezegd dan gedaan en in Rotterdam houden we sowieso meer van daden dan van woorden. Maar goed, we kunnen wel een kleine voorspelling doen…

Feyenoord – Atlético Madrid | Dinsdag 28 november @ De Kuip

Winnen van de ploeg van Diego Simeone, zal niet makkelijk zijn, maar het is wel mogelijk, zeker in de eigen De Kuip.

Celtic – Feyenoord | Woensdag 13 december 2023 @ Celtic Park

Aangezien The Celts helemaal onderaan staan in de stand van de poule, zijn de onze vrienden uit Schotland misschien zo aardig om ons de overwinning te gunnen? We gaan het zien, daar gaan we maar niet vanuit, altijd vanuit eigen kracht denken. Celtic verslaan moet zeker mogelijk zijn als Feyenoord zijnde, maar wij verwachten wel dat het stadion zal gaan kolken en de Schotten het ons niet makkelijk gaan maken.

De spelers zijn gebrand

Hartman was niet te spreken over het gedrag van de Lazio-spelers na de wedstrijd. “Ze kwamen binnen in de catacomben bij de kleedkamers en stampten op de deur en muur. Dit gaf ons als Feyenoord spelers alleen maar meer motivatie voor de komende twee wedstrijden. De eerste wedstrijd is thuis tegen Atlético Madrid, met de steun van het hele stadion. Dan kunnen we het irritante gedrag van Lazio alsnog beantwoorden met een overwinning.” Met als einddoel uiteraard boven Lazio te eindigen.

Dus via deze weg bedenken wij als ZeroTen City de spelers van Lazio voor dit extra stukje motivatie om boven hen te eindigen.

De kwaliteit is er

Zijn we in de afgelopen Champions League wedstrijd ook maar één keer afgedroogd door onze tegenstanders? Nee, zeker niet zelfs. Onze ploeg is in combinatie met het tactische inzicht van trainer Arne Slot gevaarlijk voor welke tegenstander dan ook.

Het zal je niet verbazen, maar wij van ZeroTen City hebben dus nog steeds het volste vetrouwen in een goede afloop van de Champions League en dan in ieder geval de groepsfase. En daarna, kwartfinale ofzo? Wat zeggen jullie?

 

Bericht delen:

Gerelateerde berichten